torstai 22. heinäkuuta 2021


 

Kerran kesässä kesäteatteriin

Kesällä 2019 Toivo Ryynäsen elämä ja teot -näytelmästä jäi niin hyvä fiilis, että Joensuuhun lähdettiin taas. Utran kesäteatteri on paikkana kaunis ja katsomo hyvä.

Anopin käsikirjoitus & uusi musiikki – Antti Heikkinen & Ilja Teppo, ohjaaja  Olli-Matti Oinonen. Rooleissa: Eija Vilpas – Anoppi, Puntti Valtonen – Pena, Juha-Pekka Mikkola – ”Tepi” Teuvo, Regina Launivuo – ”Sipe” Sirpa, Olli-Kalle Heimo – Sakke. Tuottaja on Pia Ervasti.

Anoppi on mainiota kesäteatteria, missä huumorin ohella on ajankohtaisiin aiheisiinkin liittyviä kuvioita. Luonto ja kotiseudun säilyttäminen ovat tärkeitä teemoja. Ihmissuhteet ovat mainiosti eksytysten kautta esitetty, mikä tuo jännitystä tapahtumiin. Ympäristö muuttaa ihmistä.

Nauru yleisössä ja aplodit kertoivat, että viihdyttiin. Semmoista hyvän mielen teatteria, mutta tapahtuvat jäivät puhuttamaan. Niistä riitti juttua teatterin jälkeen.

Orkesteri Pertti Feller, Sampsa Asikainen ja Tero Hyttinen, lavastus Vilma Gröhn ja Janne Turunen, puvustus, äänimies Teo Makkonen (Gurut) ja tarpeisto Aino Muttonen.

Vähän varovainen olen ollut vielä kesäteatterienkin suhteen. Nyt valittiin huolella. Ohjaajan nimi ja paikka varmistivat päätöksen lähteä Utraan.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti