maanantai 19. tammikuuta 2015


 

KEVÄTKAUDEN 2015 OHJELMA alkaa tiistaina 20.1.

 

ti 20.1. klo 13 EILA, RAMPE JA LIKKA 


+ Hopeatähden tähtivieraana näyttelijä Pirkka-Pekka Petelius (haastattelutilaisuus, ennen elokuvaa)

 

Ohjaus: Taru Mäkelä. Käsikirjoitus: Sinikka Nopola, Tiina Nopola. Pääosissa: Heidi Herala, Pirkka-Pekka Petelius, Emmi Parviainen, Riku Nieminen, Pirkko Hämäläinen, Eila Roine. Suomi 2014 (ensi-ilta 26.12). Ikäraja:7 v.)


Pirkka-Pekka Peteliuksen haastattelutilaisuus (n. 50 min) sisältyy elokuvalipun hintaan.  Haastattelijana kerhonvetäjä Ritva Kolehmainen .

Kotimainen komediauutuus, perustuu Sinikka Nopolan suosittuihin Eila ja Rampe -kirjoihin (2003-2014).


 

Likkaa (Emmi Parviainen) on alkanut ahdistaa seurustelu Pirkan (Riku Nieminen) kanssa. Likan vanhemmat, Eila (Heidi Herala) ja Rampe (Pirkka-Pekka Petelius), haluavat tutustua paremmin Pirkkaan ja hänen hienostuneeseen äitiinsä. Sattuman ja erehdyksen kautta Eila valtaa kesänaapureidensa tyhjänä olevan, pramean huvilan ja alkaa uskotella uusille sukulaiskandidaateille että luksushuvila on hänen ja Rampen.

Likka häpeää vanhempiaan kaikissa tilanteissa samalla kun hän etsii keinoa, millä tehdä lopullinen ero poikaystävänsä Pirkan kanssa. Valheet ja väärinkäsitykset seuraavat toisiaan. Pirkka ottaa käyttöönsä uuden, machon strategian, minkä jälkeen Likka näkee poikaystävänsä uusin silmin - mutta onko kaikki liian myöhäistä? Onko laiva jo irronnut laiturista? Miksi hammasharja on oudon näköinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti