sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Ohjelmanmuutos Hopeatähdessä


Ohjelman muutokset ovat mahdollisia, nyt se on totta Hopeatädessä.
HUOM! Aiemmin ohjelmapaikalle tiistaina 18.4.2017 ilmoitetun TULIP FEVER/ ”Tulppaanikuume” Suomen ensi-ilta siirtyy näillä näkymin loppuvuoteen 2017.

Sen tilalla HOPEATÄHTI-sarjassa nähdään tiistaina 18.4. klo 13 koskettava, vuoden 2017 Oscar -voittajaelokuviin kuuluva uutuusdraama MANCHESTER BY THE SEA:
USA 2016/Suomen ensi-ilta 2/2017. Ohjaus, käsikirjoitus: Kenneth Lonergan. Kuvaus: Jody Lee Lipes. Pääosissa: Casey Affleck, Michelle Williams, Lucas Hedges, Kyle Chandler. 137 min. K12. 6,5€
Bostonilaisen talonmiehen elämä muuttuu, kun hän palaa kotikyläänsä, Atlantin rannalla sijaitsevalle Manchester-by-the-Seahin, teini-ikäisen veljenpoikansa huoltajaksi.
MANCHESTER BY THE SEA on syvästi koskettava kertomus massachusettsilaisessa kalastajakylässä sukupolvien ajan eläneestä työväenluokkaisesta Chandlerien perheestä, yhteisöstä, perhesiteistä, uhrauksista – ja toivosta. Isoveljensä Joen (Kyle Chandler) äkillisen kuoleman jälkeen Lee Chandler (Casey Affleck) järkyttyy kuullessaan, että Joe on nimennyt hänet poikansa Patrickin (Lucas Hedges) huoltajaksi. Vastentahtoisesti Lee palaa Manchester-by-the-Seahin 15-vuotiaan Patrickin luokse. Samalla hän joutuu kohtaamaan menneisyytensä, joka erotti hänet vaimostaan Randista (Michelle Williams) ja kyläyhteisöstä, jossa hän oli kasvanut. Yhdessä Lee ja Patrick yrittävät totutella elämään ilman Joeta – perheen yhdistävää voimaa.
Elokuva taitavasti yhteen menneisyyden ja nykyisyyden, luoden jännitteisen tarinan vailla sentimentaalisuutta. Myös elokuvan huumori on kaunistelematonta ja persoonallista, kummuten syvästä inhimillisyyden syvästä lähteestä. Elokuva sai yhteensä 6 Oscar®-ehdokkuutta v. 2017: paras elokuva, paras ohjaus (Kenneth Lonergan), paras miespääosa (Casey Affleck), paras naissivuosa (Michelle Williams), paras alkuperäiskäsikirjoitus (Kenneth Lonergan) ja paras miessivuosa (Lucas Hedges).
Casey Affleck voitti pääroolista kyseisessä MANCHESTER BY THE SEA-elokuvassa tänä vuonna sekä OSCAR®- että Golden Globe® -palkinnon parhaasta miespääosasta.  
Näin elokuvaa on luonnehdittu.
"Mestariteos!"
"Pääosan esittäjä Casey Affleck nousee roolillaan giganttien joukkoon."
"Manchester by the Sea on tämän vuoden koskettavin elokuva. Se on myös yllättävän hauska. Se itkettää, naurattaa ja yllättää katsojan kerta toisensa jälkeen." (Episodi)

Lipunmyynti avautuu n. ½ tuntia ennen esitysten alkua. Maksutapa: käteinen.
Lisätietoja, esitteitä: Kino Kuvakukko, Vuorikatu 27. Järj. ISAK ry. www.isakry.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti