lauantai 11. marraskuuta 2017

la 11.12. klo 14 lauletaan Hopeatähdessä

Anne-Christine ” Tintti” Tinkala

Tervetuloa taas Kuvakukkoon!

UUTTA Hopeatähdissä: Suomi-Filmi Sing Along - nyt saa laulaa!

Viikonloppuna Hopeatähdissä on oikein sokeria pohjalla: la 11.12. klo 14 vuoron saavat Loistavat tähdet, ikimuistoiset sävelet, suuret tunteet – lauantai- iltapäivä on täynnä laulua ja ikimuistoisia, musiikintäyteisiä elokuvakohtauksia!

KAVI (Kansallinen audiovisuaalinen instituutti) on koonnut nyt ensi kertaa myös kuopiolaisten iloksi paketin kauneimpia ja riemastuttavimpia elokuvakappaleita näytökseen, jossa yleisö kutsutaan mukaan lauluun. Elokuvissa kuultavien laulujen sanat näkyvät valkokankaalla tekstitettyinä virkistämään muistia laulaa muiden mukana - tai niin halutessaan vaikka vain hyräillä, tunnelmoida…ei  laulupakkoa!

”Elokuvien laulujuhlan” laulattajana toimii Anne-Christine ” Tintti” Tinkala.  Tintti Tinkala on monipuolinen laulaja ja muusikko. Koulutukseltaan hän on musiikin maisteri ja musiikkipedagogi. Hän on työskennellyt mm. kanttorina, laulajana, kuoronjohtajana ja yhteisömuusikkona. Tällä hetkellä hän on vanhempainvapaalla Männistön seurakunnan kanttorin virasta.

Mukana on laulukohtauksia mm. elokuvista Kulkurin valssi (1941), Onnellinen ministeri (1941) Rosvo-Roope (1949), Komisario Palmun erehdys (1960), Käpy selän alla (1966), Punahilkka (1968), Tulitikkutehtaan tyttö (1990), Kauas pilvet karkaavat (1996).  Mukana laulettavina lauluja ovat mm. Katupoikien laulu, Pot, pot, pot, pot potkut sain, Romanssi, Lentävä kalakukko (Repe Helismaa), Sinua sinua rakastan (Chydenius), Mies joka rakastaa itseään (Juice), Satumaa (Reijo Taipale), Ikkunaprinsessa (Rauli Badding Somerjoki & The Agents).

Yhteiskesto n. 70 min. K7. ( Liput: 5 €) 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti